Sophia Bergman

Phi Phi Island

Publicerad 2013-02-22 05:47:00 i Backpacking 2013,

Hej bloggen!
Vi lever livet här, YOLO forever liksom. Fest hela nätterna långa med en hink i handen och dansa tills man inte orkar stå. Vi har så roligt jag och Emelie och just nu bor vi väldigt fint. Vi ska vara på Phi Phi i 2 nätter till, sen blir det vila i Koh Lanta.

Här har vi varit både på Long Beach, Monkey Beach och Maya Bay där The Beach spelades in. Alla stränderna var jättefina men väldigt olika. Monkey är soft men man ska inte mata aporna för då vill dom sno din mat och dryck sen, Long var hur härligt som helst och där fanns en jättefin restaurang som vi satt länge i skuggan på, Maya är väldigt bra men det var mycket folk där och det kostade pengar att vara där, 200 baht (typ inget men ändå).

Nu blir det vila en liten stund, sen åka och sola och bada och ikväll är det party! Wuhu! Vi hörs :). Hoppas ni alla fina mår bäst! 

 

Kommentarer

Postat av: Sara Björk

Publicerad 2013-02-23 08:17:36

Åh vad härligt =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela