Sophia Bergman

USA

Publicerad 2013-05-16 06:46:29 i Backpacking 2013,

Hej!
Min flygresa hit till LA var inte dålig den. Jag tittade på Life Of Pi, åt sjukt god tikka masala, såg Les Miserables, sov 3 h tills det var jättegod frukost med äggröra, fruktsallad och yoghurt och efter det tittade jag på 3 avsnitt av Gossip Girl. Tiden gick snabbt förbi.

När vi började gå ner för landning idag så fick jag en sån fantastisk känsla i kroppen, en glädje och lycka. Jag är i USA! Sedan jag var liten har jag velat åka hit men då trodde jag alltid att det var en omöjlighet men nu är jag här!!!

Jag checkade in på mitt lyxiga hotell, tog en dusch och sedan knackade min rumskamrat på dörren. Vi ska vara i samma tourgrupp imorgon när vår TrekAmerica Western resa börjar. Hon är från Sydkorea och heter Scarlett. Vi gick en sväng på gatorna och såg oss omkring, hittade ett litet shoppingställe och tittade i butikerna. Tillbaka här på hotellet nu när klockan närmare sig tio så är jag väldigt trött efter de få timmar jag sov inatt så strax blir det natti natti.

Imorgon börjar som sagt turen. Kl 7.30 är det samling i lobbyn. Jag har ingen koll på hur dagen imorgon ser ut men på kvällen ska vi vara eller åka till San Diego i alla fall. 2 veckor runt här på västkusten och sen NY.

Vi hörs!! Ha det så bra!! Redan bilder uppe på FB och instagram!! Min insta hittar ni som länk i slutet av min menyernas till höger eller så sönerna bara på sophiabergman om ni vill kolla!! Hej hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela