Sophia Bergman

Skydive

Publicerad 2013-04-28 13:18:25 i Backpacking 2013,

Hej hej hej!
Idag har jag hoppat fallskärm. Jag var så peppad hela tiden och det var underbart.

Jag var så glad och tyckte det skulle bli så kul så världens största leende satt klistrat på läpparna hela tiden. Jag blev så nöjd när jag var den sista att gå in i planet, för då fick jag hoppa först.

De öppnade luckan på 3600 meters höjd och så gled vi ut. 45 sekunders frittfall och sedan bara gled man i 3-5 minuter. Jag skrattade och var helt i extas, vilken sjuk grej och nu har jag gjort det. Det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag kan knappt beskriva det, svårslaget!!! Tror inte bungyjump kommer kännas ett dugg kul nu.. Haha.

Efter hoppet så fick vi åka limo tillbaka till hostlet. Klockan var då bara strax tio så dagen har varit lång. Jag har gått en promenad, läst The Hobbit med Mount Doom som utsikt och haft en riktigt fin dag med sol.

Imorgon drar vi till River Valley och det blir picknick lunch vid ett vattenfall på vägen och någon flod som är med i Sagan om ringen. Ska kolla upp vilken i min bok!

Ha det bäst! Det har jag.. :D

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela