Sophia Bergman

Rainbow Beach

Publicerad 2013-04-02 01:59:00 i Backpacking 2013,

Hej hej!!
Jag har lekt cowboy för en dag på Kroombit Cattle station. Red häst och föste boskap, lärde oss kasta lasso, körde rondeo, lärde oss använda värsta piskorna, åt sjukt god mat, red på en mekanisk tjur, lyssnade till gamla historier och festade natten lång med alla som jobba där. En fantastisk upplevelse!!! Det var så kul att rida!

Igår var jag i Rockhampton hela dagen och handtvättade alla mina kläder, sov under dagen, la upp massa bilder på FB och tog det bara lugnt.

Inatt så tog jag bussen 02.20 till Rainbow beach där jag är nu. Ska checka in och sedan kolla runt lite och kanske gå till beachen. Imorgon börjar min 3 dagars tur på Fraser Island!!

Puss o kram <3

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela