Sophia Bergman

Alla hjärtans dag

Publicerad 2013-02-14 16:06:00 i Backpacking 2013,

God kväll!
Idag åt jag min sista frukttallriks frukost i Khao Lak, jag har legat på stranden och solat. Mina vader och min ansikte bränner sönder, men äntligen kanske man får lite färg. 
 
Solskyddsfaktor 50 absolut men jag tror det finns bättre än Nivias. Den är äckligt vattenfast och åker den bort på vissa ställen så blir man helt fläckig. Snart är den slut och då går jag ner till 30 sen hoppas jag kunna köra med 10 max.
 
Jag åt tonfisksallad till lunch och så gav dom mig en ros, först fattade jag inte varför men sen slog det mig. Idag är det alla hjärtans dag. Jag har varit ensam hela dagen wuhu, perfekt. Känner lite "forever alone" vibbar haha.
 
Jag har bokat alla datum på mina 7 bussar jag ska åka med i Australien och bokat in datum för aktiviteterna så nu behöver jag inte vara stressad över det mer. Det enda dom inte är klart där är boende enstaka nätter och efter mitt liv här i Thailand så är det inga problem.
 
Till middag åt jag kyckling i jordnötsås och så fick man ta sallad i en buffé också och till det tog jag rikligt med vitlöksås, just för att ingen bryr sig. Vitlök kan vara bland det godaste som finns, ni måste hålla med mig.
 
Nu dricker jag en kall fruktshake och ska snart gå upp och packa väskan och sova. Imorgon går bussen mot Krabi!
 
Världens största kram till er på alla hjärtans dag! Hoppas ni har en dag med mycket kärlek!
 

Kommentarer

Postat av: Sara Björk

Publicerad 2013-02-17 08:48:06

Låter så härligt =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela