Sophia Bergman

Ao Nang

Publicerad 2013-02-17 12:45:00 i Backpacking 2013,

Hej fina ni!
Nu har vi varit i Ao Nang i 3 dagar och imorgon åker vi till Phi Phi. Vår bungalow här på View son resort har varit jättebra och ligger precis vid stranden. Personalen är go och trevlig. Det är ca 15 minuter upp till Ao Nang centrum, en skön promenad.
 
Vi var ute och festade här vår första kväll på Chang bar och hade en jätterolig kväll med härliga människor. Igår var vi på Railay beach och stekte i solen och jag fick bada för första gången på 7 dagar!! Vilken känsla att kunna svalka sig och bada. Stranden där var fin men den var trång med folk. Vi gick ut även igår och hade roligt ihop med ett gäng grabbar från Norrland. Idag var vi på Poda Island som var hur fint som helst. 
 
Jag ska strax gå och duscha och så ska vi iväg och äta vart efter.
 
Ao Nang stranden i sig är inte så mycket att ha men den är himla fin på kvällstid och alla samlas och tittar på solnedgången som är så vacker. Det är lagom stort här och äntligen folk i vår ålder. Det har varit perfekt att vara här i några dagar och åka ut med båt om dagarna.
 
Jag tycker mycket bättre om detta än Khao Lak. Här händer det lite mera!
 
 

Kommentarer

Postat av: Clara Ringqvist

Publicerad 2013-02-18 22:28:27

Så härligt det låter! Så underbart att läsa om strand och solnedgång!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela