Sophia Bergman

Sverige Norrköping

Publicerad 2013-06-09 02:33:12 i Backpacking 2013,

Hej från Sverige!
Jag är hemma och det känns så bra. Jag har så många fina minnen och har fått underbara nya vänner. Jag kommer hem till mitt liv i Norrköping och jag älskar det.

När jag såg mamma, pappa och Moa på flygplatsen så kom tårarna direkt. Äntligen, äntligen var det på riktigt och jag fick krama om mina älskade igen. Så härligt! I bilen hem till NKPG babblade jag på så mycket så vi var strax hemma. Vickan, Becka och familjen Ringdahl kom förbi mina äldsta vänner. Folk smsa, ringde och sa välkommen hem, jag blev så glad. Jg och Moa åkte ut till våra kusiner och överraskade dom, helt fantastiskt att få träffa världens bästa barn igen. På kvällen kom storasyster och Fredrik hit. Jag gick och la mig vid tio efter 36 h utan sömn och sov till tio dagen därpå.

Jag var ute hos Emelie igår på dagen och solade och pratade, så fint att ses igen. Det var Emelie som var med mig i Thailand! På kvällen hade min vän Vickan fixat grillkvällar för mig och Johanna som också precis har kommit hem från en lång resa. Vi åt god mat, drack god dricka, pratade massor, spelade kubb och sjöng med till Gyllene Tider. Vi drog ut till Hugo efter kl 1 och dansade i flera timmar. Jag kom hem efter 5 på morgonen och sov till 13.30 idag. Jag träffade massa underbara vänner och bekanta och kvällen var så lyckad! Tack alla inblandade det var toppen!!

Idag har jag träffat Erika min bästa vän, det var så roligt att ses. Vi har inte träffat varandra sedan i November. Helt sjukt och det var underbart att ses. Min fina lilla tjeja, hon är en sån klok, ung och vacker flicka. Jag träffade fler från hennes släkt och hennes kille Robin (världens bästa för henne, så glad för deras skull!). Vi tittade på Prinsessan Madeleines bröllop, vackert härligt och sagolikt.

Vid kl sex kom min släkt hit och vi har haft en härlig kväll med mat, dryck, jag har visat videos på alla galna grejer jag gjort och jag och pappa blev firade. Min älskade familj så fint att se alla.

Åh allt är så bra. Jag och Moa avslutade denna kväll med att se SATC filmen i soffan, myspys med min Mois.

Nu bör jag sova, ska tydligen spela fotbollsmatch i Linghem imorgon. Ställer upp och är med, kan ju alltid hoppa in i 15 min så någon kan vila lite. Ska i vilket fall som helst bli underbart med fotboll, som jag har saknat det!!!!

God natt, puss!

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela