Sophia Bergman

Solens återkomst

Publicerad 2013-03-01 18:59:00 i Backpacking 2013,

Hej hej!
Nytt fint och bra hotell som inte stinker äcklig rök, tack och lov. Divers inn på Karon Beach.

Idag har varit en jättesolig och varm dag med mycket bad. Åt god sallad till lunch och under kvällen kött med svampsås och till efterrätt frukt och SVENSKT KAFFE. Gevalia bryggkaffe, jo man tackar.

Vi har en till natt bokad just här men jag tror vi bokar alla nätter fram till den 9e här imorgon. Det är bra hotell för priset och stranden på den här delen av Karon (södra) gillar jag bättre.

Jag har bokat hotell i NY och tänkte fixa med mina boenden i Australien någon dag nu. Måste köpa flygbiljett upp till Bangkok imorgon med.

Imorgon ska jag åka vattenskoter! 350 kr för 30 minuter, galet värt pris!! Wuhu ser fram emot det.

Thailand levererar sol nu! Puss o kram alla älskade :).

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela