Sophia Bergman

Las Vegas

Publicerad 2013-05-22 22:12:06 i Backpacking 2013,

Tjeeeeeeeena!!
Hur är läget? Själv ligger man och steker vid poolen i Las Vegas. Det är sjukt varmt här i Vegas och nu passar vi på att ligga vid poolen på dagen för man kan knappt gå runt i denna värme.

Igår kom vi hit under eftermiddagen och checkade in på vårt fina hotell. En säng på 140 cm och 5 kuddar efter att ha tältat i några dagar är inte helt fel!! Vi har kaffebrygare och gratis kaffe på rummet med, lyckan är gjord för en coffoholic like me. Vid kl sju var vi och käkade på Hard Rock Café som var riktigt grymt här. Vid 21.30 gick vi ombord på vår partybuss och åkte den i 2 h. Det var galet roligt och åka runt i Las Vegas centrum på kvällen var fantastiskt! Vi hade några stopp bland annat Vegas skylten såklart och ett ställe där det var konsert i taket, världens största bildskärm, kan inte förklara bra men det var grymt. Sjukt mycket folk var där och vi dansade massor.

Efter partybussen gick vi runt massor bland alla kasinon och tog massa foton av alla byggnader.

Somnade väl runt kl 4. Ikväll får vi se vad som händer men nu återgår jag till solandet! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela