Sophia Bergman

Christer day 4

Publicerad 2015-11-01 12:01:14 i Bilder - Dagbok, Bilder - Resor,

Hej!
I torsdags i skolan fick vi reda på vilken skola vi ska ha praktik på veckan som kommer. Jag ska vara på en skola som är halvvägs till Liverpool, så en kortare tågresa på 20 minuter blir det måndag-torsdag. Det ska bli väldigt intressant att se hur de har det i skolorna här jämfört med Sverige.

Lunchen intogs som vanligt på Starbucks och så blev det en shoppingvända innan vi besökte katedralen. Inne i katedralen möte vi en äldre man som berättade om olika delar av katedralen för oss och dess historia. Det var med blandade känslor jag gick runt där inne. Samtidigt som jag tyckte det var väldigt fint så förstod man även att många hemska saker måste hänt där genom tiderna. I en del av katedralen var nämligen deras domstol där de bland annat dömde kvinnor till att brännas på bål under 1400-talet.

Under kvällen läste jag en hel del i Jane Eyre. Jag har sovit väldigt blandat den här veckan, första två nätterna jättebra för då var man så trött efter heldagarna men sedan har jag sovit sämre och lite oroligt och vaknat till och från under nätterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela