Sophia Bergman

Update

Publicerad 2013-03-15 01:31:00 i Backpacking 2013,

Hej!
Nu har vi varit i paradiset på Koh Phangan i 3 dagar. Det var så vackert där. Vi hade en privat strand och bungalows, maten i restaurangen var sjukt god. Vi var på Dark Moon party en kväll och målade oss med självlysande färg och smycken, det var riktigt roligt men jag föredrar ändå Phi Phis festerbjudanden.

Efter 3 dagar där åkte vi till Koh Samui för 2 dagar. Vi bodde på lyxhotell och badade uppe i poolen på taket. Även här blev det strandparty vilket var hur grymt som helst. Vi har så himla kul tillsammans allihopa.

Igår tog vi oss hit där jag sitter nu, vet dock inte vad det heter men kl 7.30 åker vi mot Malaysia.

Ha det bäst!

 

Kommentarer

Postat av: Sara Björk

Publicerad 2013-03-16 12:33:49

Härligt! =) Verkar leva livet du =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela