Sophia Bergman

Chester day 3

Publicerad 2015-10-28 23:04:18 i Bilder - Dagbok, Bilder - Resor,

God kväll!
Ytterligare en dag här i Chester och det känns som vi har varit här i mer än 3 dagar, snarare 2 veckor redan. Vi har fått ta del av så mycket och intrycken svämmar över. Det känns enkelt att vara här och nu och bara njuta, men medan vi har roligt sveper tiden förbi oss och dag har blivit natt.

Under förmiddagens lektion fick vi under 7 minuter aktivera oss genom "Dream Writing". Vi skulle på ett papper bara skriva ner vad vi kände för, vad vi tänkte på, vår fantasi eller våra drömmar. Ta det första du kommer på och skriv det på pappret. Efter dom 7 minuterna var jag jättenöjd med vad jag skrivit. Fantasin flödar här och jag som alltid drömt om att skriva en bok har börjat forma min idé och uppbyggnad kring den. Jag tror jag kan ha skrivit början på något som kommer ligga mig väldigt varmt om hjärtat.

Resterande del av lektionen spenderades med pyssel. Vi var indelade i grupper och varje grupp fick en plats från den nordiska mytologin. Vi fick Nifelhiem, platsen där allting började och det bestod bara av is. Vi skulle sedan marknadsföra denna plats som en turistort och locka så många som möjligt dit. Det blev många roliga inslag från grupperna.

Jag och Lovisa åt lunch på Starbucks och sedan gick vi andra delen av muren idag. Den sidan hade inte lika många historiska inslag utan bestod mer av moderna byggnader, hur som så kan vi nu säga att vi gått hela muren i Chester. Vi var inne en sväng i katedralen men tänkte ta en guidad tur där imorgon. Vi mötte upp Jen på Starbucks efter vår promenad och sjönk djupt ner i deras fotöljer med varsin kaffe i handen.

Till kvällen gick vi och handlade på Tesco och sedan har vi ätit hemma på rummet, suttit och pluggat och myst en hel del med musik och prat. Jag har nyss duschat och nu är det dags att sova. Oj vad dagarna rullar på.. Snart hemma igen.

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela