Sophia Bergman

Hobbiton

Publicerad 2013-04-26 22:05:45 i Backpacking 2013,

Hej hej och hej!
Hobbiton var som att stiga in i deras lilla by. Det var helt underbart att strosa runt där och ta en miljon bilder. Vi fick perfekt väder med blå himmel och sol också så mer kunde man inte önska sig.

Vi fick se nybyggda hobbithål som kommer vara med i de kommande The Hobbit filmerna, det kändes väldigt coolt. Det var kul att se platser där man såg scenen i filmen framför sig utspelas.

Jag har alltid velat åka hit pga av dessa filmer och ja nu har man varit i Hobbition och det finns mer att se men drömmen känns ändå uppnåd. Det var en stor dag igår.

Idag ska vi åka mot Taupo och stanna i 2 dagar. Har skrivit upp mig på skydive, så håller vädret hoppar jag idag eller imorgon!!!!

Nya Zeeland är bäst (efter Sverige).

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-04-27 00:29:27

Så kul för dig pluttan ;) love you <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela