Sophia Bergman

Chester day 5

Publicerad 2015-11-01 12:14:00 i Bilder - Dagbok, Bilder - Resor,

Hejsan!
I fredags var vi i skolan i ungefär en timma och fick mer information om praktiken kommande vecka. Sedan slutade vi och tog helg. Jag och Lovisa gick en shoppingrunda i några timmar och köpte saker vi behövde inför kvällens utekväll.

Lunch på Starbucks och vi satt där ett bra tag och drack vårt kaffe innan vi drog hem vid kl15. Hemma var det dags att duscha, sminka sig och fixa håret med mera.

Vid klockan sex gick jag, Lovisa, Jen och Lovisas kompis Danni från Wales och åt indisk mat till middag. Det var en supermysig restaurang och maten var god men hade önskat att den var lite starkare. Efter maten gick vi tillbaka till hotellet och drack vin ihop med en massa andra från vår klass. Senare möte vi upp min kompis Sam, som är ifrån Chester. Jag och Sam träffades när jag gjorde min backpacker resa i USA. Han tog med oss till en trevlig bar där vi drack goda drinkar och satt rätt så länge. Vi hade en del att ta igen efter 2,5  år. Sam tog efter denna bar med oss till ett ställe som låg in genom en smal gränd och det var fantastiskt. Det låg två barer där var av vi gick till en som var ett stort hus med massa rum, sjukt nice. Vi köpte drinkar och satte oss utanför där det var som ett torg. Till sist denna kväll gick vi till Cruise, en nattklubb där de hade halloweenpyntat ordentligt. Vi hängde en bra stund på dansgolvet som kallades Svenska, haha. De spelade typ house musik där, vilket jag tyckte var nice. På övre våningen avslutade vi kvällen med att sjunga/skrika med i texter till 90tals hits och äldre. Vanligtvis inte mitt typ av dansgolv men med rätt personer blir det roligt! Salta pommes som man brände ihjäl munnen med köptes innan vi drog hem och sov. Tack alla inblandade för en toppenfredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sophia Bergman

Hej! Sophia heter jag, är 23 år och kommer från Norrköping. Jag pluggar till ämneslärare på LiU och jobbar som gruppträningsinstruktör. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i Smedby AIS. Jag älskar att resa och se mig om i världen, lång som kort resa finns det alltid något fint att upptäcka! 2013 reste jag jorden runt och sommaren 2016 är det dags för tågluff i Europa! Jag spenderar mycket tid med vänner och familj, dricker massa kaffe och försöker att njuta av livet så mycket jag kan! Jag är en glad tjej som brinner för mycket och drömmer om att åstadkomma något stort, att göra något för andra! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela